Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website Goedkope Zonnepanelen Offerte van toepassing. Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Goedkope Zonnepanelen Offerte doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief alle productinformatie die er te vinden is, de eventuele beoordelingen en vergelijkingen) geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Rechten

Goedkope Zonnepanelen Offerte, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site staat. Daaronder vallen onder meer teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goedkope Zonnepanelen Offerte of de rechthebbende.

Diensten

Goedkope Zonnepanelen Offerte levert zelf geen diensten of zonnepanelen. Wij willen u middels deze website op de mogelijkheid attenderen van het kopen, huurkopen of leasen van zonnepanelen en u doorverwijzen naar uw behoeftes. Door middel van het invullen van het contactformulier op de website geeft u Goedkope Zonnepanelen Offerte een volmacht om uw gegevens door te sturen naar leveranciers van zonnepanelen op koop, huurkoop- c.q. leasebasis, hieruit verkrijgen wij inkomsten. Uw gegevens worden niet op de website van Goedkope Zonnepanelen Offerte of elders bewaard.
Wij hopen op uw begrip en staan open voor iedere suggestie ter verbetering van de site om u en anderen nog beter van informatie te kunnen voorzien.
Een contract dat u afsluit voor het kopen, huurkopen of leasen van zonnepanelen is geen contract met Goedkope Zonnepanelen Offerte maar met de leasemaatschappij welke op uw contract vermeld staat. In het geval van onduidelijkheden en/of vragen omtrent dit contract verwijzen wij u naar de contact mogelijkheden vermeld op dit contract of de website van de verkoop- c.q. leasemaatschappij.

Via onze website kunt u gratis zonnepanelen leveranciers vergelijken en er een selecteren die perfect bij uw wensen past. Voor de overgebleven zonnepanelen offertes waar u geen gebruik van wilt maken meldt u zich gewoon af via een mailtje of telefoontje.

Wij garanderen u dat uw gratis zonnepanelen offerte die u via ons aanvraagt aangeleverd zal worden door installateurs die allen voldoen aan alle volgende punten;

  • Specialisten in zonnepanelen;
  • Deskundige adviseurs in elke situatie;
  • Zonnepanelen levering en installatie met zeer scherpe prijzen;
  • Hoge service, keiharde garanties;
  • Snelle levering uit eigen voorraad.

Wijzigingen

Goedkope Zonnepanelen Offerte mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de site is gewijzigd.